Contact

Hoi,

Ik ben RGO, een schrijver in hart en nieren met een breed interessegebied. Sinds 2008 ben ik content writer en heb ik al heel wat blogs geschreven. Ook navigatie in het algemeen interesseert me enorm (en dan meer bepaald de achterliggende systemen van navigatie). Ik heb deze blog opgericht om mensen te kunnen helpen met problemen die betrekking hebben tot TomTom navigatie apparatuur. Doorheen de jaren heb ik heel wat expertise hieromtrent opgebouwd maar ik leer nog elke dag bij :).

Opgelet, wij zijn niet gelieerd met TomTom. Specifieke vragen omtrent orders kunnen wij dus niet beantwoorden. Dit dient u aan TomTom officiële verdeler te stellen.

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier. Voor problemen met uw TomTom apparaat, kan u contact opnemen via onze site >>> Storingen.

Men kan ook een e-mail sturen naar: info  @   tomtomupdate . nl  voor opmerkingen over de website, verkeerdelijke informatie, artikelupdates etc.

 

 

 

 

 

13 gedachtes op “Contact”

 1. De Nederlandse taal is op 23 september in het Engels overgegaan op mijn apple (mac, pad en phone). Hoe kan ik deze weer terug zetten in het Nederlands?
  mvg Rongen

 2. Beste,
  Dat is afhankelijk van toestel tot toestel. De taal heeft zich gereset en heeft te maken met een storing van het TomTom toestel.
  Hoofdzakelijk moet je het volgende doen:
  -ga naar de hoofdinstellingen van je apparaat.
  -tik op instellingen of op het icoontje van instellingen (tandrad)
  -selecteer: wijzig taal
  -selecteer het Nederlands.
  Ik hoop dat je dit verder geholpen heeft.

 3. Ik kan mijn navigatie niet updaten. Life time : de computer geeft aan dat het te druk is… en om die reden niet kan updaten???
  Tevens krijg ik jullie telefonisch niet te pakken.
  Is er een storing??
  Hoelang duurt de storing?

  Mvg Jose

 4. Beste,
  Ik ben geen vertegenwoordiger van TOMTOM. Ik heb deze blog opgericht om mensen te helpen met hun navigatieproblemen. Je moet je dus naar een officiële verdeler richten.
  Het probleem kan inderdaad liggen aan het drukke internetverkeer/ trage internetverbinding. Probeer dit niet via wi-fi te doen maar via een vaste internetverbinding.Kijk voor alle zekerheid ook nog even naar de hoeveelheid vrije ruimte op je SD kaartje.

  Probeer op een rustig moment (rond 11.00 u of 15.00 u.) de update nogmaals uit te voeren. Ook om met TOMTOM telefonisch contact op te nemen.

  Veel succes

 5. Op deze vraag heb ik reeds geantwoord. Je kan fouten doorgeven aan TT. Hierbij kan het wel nog een jaar duren eer dat de aanpassingen doorgevoerd zijn.

 6. Geachte heer/mevrouw
  Ik ben in het bezit van een TomTom XL, aanschaf dacht ik 2011. Daarop staan 22 landen maar geen Tsjechië en Hongarije. Is dat wel mogelijk met een nieuwe update? Ik wil voorkomen meer te beschadigen dan te uploaden (als relatieve leek)

  Bij voorbaat dank voor een antwoord.

 7. Beste TomTom medewerker,

  Ik heb vorig jaar een nieuwe TomTom GO/5200 aangeschaft. Mijn TomTom geeft aan dat er Updates en nieuwe items (3) beschikbaar zijn. Zodra ik echter de toets ‘Update nu’ aanraak krijg ik vrijwel onmiddellijk de melding ‘Oeps Er is iets misgegaan. Probeer het opnieuw’. Hoe vaak ik het ook opnieuw probeer, ik blijf dezelfde melding telkens weer krijgen. Weten jullie aangeven hoe ik dit probleem op moet lossen?

  Op voorhand bedankt voor de moeite.

 8. Goedemorgen,
  Ik heb een tom VIA 62
  Als ik hem aansluit via de usb kabel ofwel aan mijn computer ofwel in de auto, schakelt het scherm plots van helder tot bijna niet waarneembaar
  Als ik hem dan weer ontkoppel wordt het beeld weer helder
  Ik kan hem dan ook niet aansluiten in de auto want dan zie ik nagenoeg niets
  Is daar iets aan te doen of is het gewoon een fout

  Met vriendelijke groet

  Julien Landa

 9. Ook wij kochten een tomtom (de derde) wil je hem registreren, zie je op je scherm servers overbezet.
  Dat is nu al drie dagen zo.
  Contact met klantenservice krijg je niet, email niet mogelijk.
  Wel marktleider, maar service laat heel wat te wensen over.
  Gewoon een klote zooitje.

 10. Beste TomTom,
  Jullie brengen dit een beetje te makkelijk. Als jullie de mensen nu met een tomtom laten zitten die je t bos in brengt in van plaats waar je naar toe moet. Vraag ik me af als ik dit zomaar moet accepteren. Dus TomTom wat kunnen jullie hier tegen doen.
  Ik heb nu deze pagina van jullie en wacht wat jullie doen voordat ik ga vragen wat men hier van vindt.
  Sorry. Maar ik kan niet anders. Ik heb jullie toen gesteund .

  Je systeem

  XL 30 Series
  Vervangingsaanbod

  GO 520 / 5200

  Jaar van uitgave

  2008
  NIEUW

  Schermafmeting

  4.3”
  5”

  Intern geheugen

  1GB
  16 GB

  M.v.gr. Delano

 11. C.R.M. Jordans

  Goedemiddag, Wij zijn in het bezit van een TomTom Start 25. Hij doet het prima maar richting thuis ergeren we ons aan de uitspraak van onze woonplaats.
  Het is Bergen op ZOOM en niet Bergen op ZOON zoals de heer het uitspreekt.
  Kunt u dit wijzigen?

 12. Beste, dat kunnen wij spijtig genoeg niet wijzigen. Wij zijn niet geaffilieerd met TomTom. U kan best met hen contact opnemen indien er wijzigingen in kaarten moeten doorgevoerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *