over ons - about us

Over ons – About us

In 2014 is deze website geschapen en gemaakt door Mexa.nl, een bedrijf in webdesign en SEO marketing. Ik – Raphaëlla – heb deze site – als volledige newby – over gekocht op een veiling genaamd Sitedeals.

Vandaag is TomTomupdate.nl bij velen een referentie geworden wanneer het gaat over oplossen van updateproblemen bij navigatiesystemen en dan in hoofdzaak apparatuur van TomTom dealers. We bekijken de vragen van de lezers en aan de hand daarvan doen wij opzoekwerk en publiceren wij artikels die gelinkt zijn aan veel voorkomende problemen en storingen. Wanneer mensen een goed idee hebben of een specifiek onderwerp willen aangesneden zien, dan kan u ons hierover contacteren via het e-mailadres op onze contactpagina.

Lees het artikel: problemen en storingen bij TomTom oplossen

Deze website of eerder blog, heeft enkel als doel mensen te helpen met apparatuur van TomTom en algemene informatie te verschaffen over navigatiesystemen over het algemeen. Lezers laten onder onze publicaties reacties achter waarop andere lezers kunnen reageren of waarop wij zelf een antwoord proberen op te formuleren.

Zelf zijn wij niet geallieerd met TomTom dealer/merk en wij worden dan ook niet door hun uitbetaald om deze website te onderhouden. Ook verkopen wij geen fysieke producten die betrekking hebben tot navigatiesystemen of sport watches. Het heeft dan ook geen enkele zin om e-mails omtrent productaanvragen of klachten naar ons door te sturen. U dient hiervoor uw dealer te contacteren. Spijtig genoeg krijgen wij ontelbare vragen hierover binnen dat het zelfs niet mogelijk is, alle e-mails te beantwoorden. Natuurlijk hopen wij dat alle problemen die onze lezers ervaren, snel kunnen opgelost worden.

Ik wens jullie alvast veel leesplezier. Alle opmerkingen over de deze website op zich, kan u natuurlijk wel naar ons richten.

Succes!