TomTom reviews

TomTom Reviews

In dit artikel geven we een overzicht van alle TomTom reviews die we hier op deze website bespreken.

Welke TomTom reviews van GPS toestellen wordt hier besproken?

We bespreken zowel nieuwe als oude navigatietoestellen. Reviews van oude navigatietoestellen omdat onze website uitleg verschaft omtrent problemen met het updaten omtrent oude toestellen.  En natuurlijk ook de nieuwe GPS toestellen omdat we up to date willen blijven met de huidige markt. Voor de meeste nieuwe GPS toestellen zijn alle kaartupdates gratis te verkrijgen. Het zijn vooral voor oude toestellen waar je voor een kaartupdate moet betalen.

TomTom losse navigatietoestellen

Losse navigatietoestellen zijn toestellen die men van het ene voertuig in het andere kan verplaatsen. Meestal worden deze GPS toestellen op een raam gemonteerd.

Ingebouwde navigatietoestellen

Ingebouwde navigatiestoestellen zit vast in de wagen geïntegreerd. Het updaten van de navigatie gebeurd hoofdzakelijk door een USB stick die je aan je pc kan aansluiten. Tegenwoordig zijn heel wat toestellen te updaten via WIFI indien deze beschikbaar is in je toestel.

Navigatie apps

Navigatieapps kan je installeren op een smartphone. Vele apps zijn gratis in gebruik. Gebruik de navigatieapp in de hand op straat of bevestig de smartphone op een autoraam.

Fitness trackers

Wil je iets doen aan je conditie, dan kan de fitness tracker je daarbij helpen. Je conditie op peil brengen, is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Het voordeel is dat je je vooruitgang in conditie kan opvolgen en opslagen om later te herbekijken. Fitness trackers heb je voor lopen (joggen), zwemmen, fietsen, …

Actiecamera’s

Je acties op de fiets opnemen? HEt kan allemaal. Neem de mooiste sportmomenten op met behulp van een actiecamera.

Software

Bijkomende software voor navigatietoestellen.

Extra bronnen:
Kieskeurig.be
Trustpilot.be

5 gedachtes op “TomTom Reviews”

 1. Tomtom heeft het meest waardeloze update systeem. Ben al 4 dagen bezig en heb alles geprobeerd, tot ent met het totaal verwijderen van Mydrive connect, inclusief alle verwijzingen in het register, Appdata enz. Laptop opgeschoond met CCleaner. Opnieuw MydriveConnect geïnstalleerd. Intussen ook gemaild naar de ondersteuningssite. Ze zouden het meenemen was de reactie. Geen enkele hulp. Echt compleet waardeloos.
  Ik ben er wel klaar mee. Nooit weer een Tomtom-product. Het downloaden van updates was al veel te traag, maar na 3 dagen nog niks en geen inhoudelijke reactie van Tomtom. Problemen: Bleef dagenlang “hangen” op “Controleren”, verloor op de meest vreemde momenten de internetverbinding, terwijl die prima werkte.
  Dan ook nog eens die waardeloze teksten op je navigatie en in MydriveConnect. Maakt op geen enkele manier duidelijk wat het systeem aan het doen is en of het lukt. Typische teksten van een systeembeheerder, maar totaal onbruikbaar voor de gebruiker.
  Verwonderd mij niets dat ze er slecht voorstaan. Ipv steeds wat nieuws te bedenken zouden ze eens wat aan hun service moeten doen. 1 ontevreden klant neemt 7 anderen mee.

 2. Helemaal mee eens! Ik heb een oudere TomTom Go Live en daar moet je nu ineens betalen voor kaart updates. Afzetters en bedriegers. In vrije val op de beurs wat mij betreft.

 3. Zeer ontevreden over de service van TomTom.
  Paar jaar geleden een nieuwe TomTom aangeschaft. Men vertelde erbij dat je geen kaarten meer hoefde aan te schaffen en dat je steeds gratis kon updaten . Tot mijn grote verbazing , krijg ik nu al maanden een mail waarin staat , dat dit niet meer kan en meteen een aanbod erbij om een nieuwe TomTom aan te schaffen. Je hoeft dan nooit weer kaarten te kopen . Dat betekent dus: geen nieuwe kaarten kopen, maar een nieuwe TomTom!!! Handig hè. Vind dit belachelijk !!!

 4. Ik ben het hier zoooooo mee eens, ben nu al 3 uur bezig om een kaartupdate van 5gb te laden….. elke keer hertzelfde liedje, het duurt uren om te upodaten.
  Ben nu overgestapt op WAZE, geweldig, updates die je niet merkt, on the road updates,
  en ook nog eens gratis.
  Ben helemaal klaar met TOMTOM!!!!!!!!!!!

 5. Aha Waze, ik was al op zoek naar iets nieuws! Update is nog nooit gelukt en opladen doet ie ook tijden niet goed. Terwijl de tomtom slechts 3 jr oud is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *